Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 1 min

Verkeersveilige Meent

In Rotterdam moet iedereen veilig op pad kunnen. Lopend, op de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto. Daarom willen we de Meent veiliger en leefbaarder maken. Samen met winkeliers, (horeca)ondernemers, pandeigenaren en bewoners van de Meent.

Directe aanleiding is de ervaren verkeers- en geluidsoverlast. Zo wordt er op sommige punten te hard gereden en opgetrokken, worden verkeersregels niet goed gevolgd en ervaren fietsers te weinig ruimte.

We doen ons best om de Meent en omgeving tijdens alle werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar te houden, maar we kunnen overlast niet helemaal voorkomen. Bewoners, winkeliers, (horeca)ondernemers en bezoekers kunnen bijvoorbeeld merken dat het gemotoriseerd verkeer een andere route neemt of dat bepaalde stukken afgesloten zijn. Van nieuwe wijzigingen informeren we omwonenden en andere betrokkenen op tijd.

Meer informatie

Neem voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden contact op met projectleider Alex van Duijvenbode via wa.vanduijvenbode@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina of met
directievoerder John Weeda via j.weeda@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina. Voor andere vragen kunt u terecht op de pagina Vraag of idee doorgeven. u kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 14 010. We helpen u graag.